Suunnittele kuva liikkumaan

 

Omaksu liike osaksi viestinnän tekemistäsi

Koulutus on tarkoitettu sinulle joka osaat jo jonkin verran käyttää Adoben ohjelmia. Nyt haluat oppia luomaan näyttäviä videoita sekä animaatioita. 

Adobe Move - etäkoulutuksen teemoja

After Effects

Video animaatiot sekä efektit ja julkaisu

Omaksut työkalut ja tavat videoiden editointiin sekä käsittelyyn. Opit erilaisten efektien hyödyntämisen näyttävien videoiden luomiseen. Opit yhteiskäytön hyödyt toisten Adobe ohjelmistojen kanssa. Julkaiset videoita eri ympäristöihin niiden rajoitukset huomioiden.

Animate

Animaatiot web ja video toteutuksiin

Opit luomaan näyttäviä animaatioita erilaisiin julkaisuympäristöihin. Omaksut useita eri tekniikoita kuvien, tekstien sekä hahmojen animointiin. Pääset hyödyntämään luomiasi sisältöjä eri Adobe ohjelmistoista sekä viemään animaatioita osaksi video toteutuksia.

Premiere, Photoshop ja Illustrator

Video editointi, kuvien luominen osaksi toteuksia

Opit hyödyntämään Premiere ohjelma editointi ja määrittely työkaluja osana videoiden toteuttamista. Omaksut Photoshop sekä Illustrator ohjelmien mahdollisuudet yhteiskäytössä After Effects ja Animate ohjelmistojen kanssa.

Etäkoulutuksen faktat

Aloitus 2.9.2024 (ma)

Ohjelmat

Tiedot

Hinta 894 euroa (alv 0%)

Sinua opettaa Hyttisen Markku

Markku Hyttinen on digitaalisen grafiikan ammattilainen, yrittäjä sekä kouluttaja.

Markku on toiminut pelialalla yli 23 vuotta pääasiallisesti yrittäjänä. Koulutukseltaan Markku on Tietokoneanimaattori (SKÄT 1998) ja työt digitaalisen grafiikan parissa hän aloitti vuonna 1999. Oman alan projektien lisäksi Markku on toiminut kouluttajana eri alan yrityksissä ja oppilaitoksissa yli 17 vuoden ajan.

Markku on saanut vuosien varrella kiitosta rauhallisesta ja kärsivällisestä koulutustavastaan sekä monipuolisista kursseista ja materiaaleistaan.

Kolme tarkennusta Adobe Movesta

Kenelle etäkoulutus on tarkoitettu?

Sinulle, joka käytät jo Adoben ohjelmistoja. Nyt haluat laajentaa osaamistasi myös liikkuvan kuvan ja animaation toteuttamiseen.

Voiko halpa olla hyvää?

Kestonsa vuoksi tämä koulutus edellyttää osallistujalta sitoutumista ja paljon työtunteja. Näistä syistä Asiatalo on valmis tulemaan vastaan, jotta voit osallistua.

Mitä minulta toivotaan?

Sinulta toivotaan intoa omaksua uutta ja mahdollisuutta raivata kalenteriisi tilaa. Pidä kuitenkin mielessä, että etäkoulutuksista tulee tallenne. Eli ihan jokaiseen etäkoulutukseen ei ole pakko osallistua.

Kaikki Adoben työtapakoulutukset

Tuntuuko siltä, että tämä etäkoulutus on muuta kuin mitä tarvitset?

Katso tästä Asiatalon muut pidemmät Adoben koulutukset. Voit myös ottaa Janneen yhteyttä alta. Näin voit keskustella, mikä etäkoulutus toimisi sinulle parhaiten.

Ilmoittaudun mukaan