Aloita perusosaamisesta

Omaksuminen kannattaa aloittaa perusteista ja opetella heti oikeat työtavat

Viestintä onnistuu, kun osaat monipuolisesti hyödyntää eri ohjelmia sen toteuttamisessa. Tässä Asiatalon perustason etäkoulutuksessa omaksut viestinnän parhaiden ammattiohjelmien parhaat perustoiminnot kuvankäsittelystä piirtämisen kautta aina taiton toteutukseen.

Adobe Starter - etäkoulutuksen teemoja

Kuvankäsittely ja julkaisu

Omaksut kuvaeditorin käytön osana kuvan julkaisua (Adobe Camera RAW). Opit kuvansyväämisen ja kuvien yhdistämisen perusteet Photoshopilla. Teet kuvankäsittelyä säilyttävästi.

Graafinen piirtäminen ja sommittelu

Omaksut Illustratorin käytön ja työtavat joilla pystyt suunnittelemaan ohjelmalle ominaisia visuaalisia kokonaisuuksia (käyntikortit, esitteet, graafiset piirrokset).

Opit etäkoulutuksessa tärkeimmät päivittäisessä työskentelyssä tarvittavat piirtämisen ja muokkaamisen työkalut ja osaat käyttää ohjelmaa sille ominaisissa suunnittelutöissä.

Taitto ja julkaisu

Saat hyvän osaamisen ohjelmiston käyttöön erilaisten julkaisujen toteutuksessa. Omaksut mm. InDesignin hyödyntämiseen esitteen ja mainostaiton toteuttamisessa.

Sähköinen julkaisu ja sosiaalinen media

Opit Brändin lisääminen ja brändimallien tallentamisen. Osaat toteuttaa animointeja ja lyhyitä videoklippejä. 

Ohjelmien yhteiset työtavat

Opit hallinnoimaan materiaalia keskitetysti Bridgen kautta. Teet töitä kirjastoilla.  Yhteiskäyttöä harjoitellaan jakamalla tiedostoja ja tekemällä yhdessä töitä samassa työtiedostossa.

Etäkoulutuksen faktat

Aloitus 2.9.2024 (ma)

Ohjelmat

Tiedot

Hinta 864 euroa (alv 0%)

Sinua opettaa asian mies

Janne Nummela on Asiatalon pääkouluttaja ja yrittäjä. Asian mies.

Jannella on kokemusta graafisen viestinnän tekijänä vuodesta 1996. Alan ohjelmistoja hän on kouluttanut vuodesta 2000 lähtien.

Jannen etäkoulutusten laadun takaa kouluttajakokemus verkossa vuodesta 2006 alkaen. Kokemusta on kertynyt sekä online-toteutuksista että valmiista verkkokoulutuksista.

Kolme tarkennusta Adobe Starterista

Kenelle etäkoulutus on tarkoitettu?

Kokonaisuutta suunniteltaessa kohderyhmänä on ollut yksinyrittäjät ja viestintää pienissä yrityksissä (pienellä tiimillä) tekevät.

Voiko halpa olla hyvää?

Kestonsa vuoksi tämä koulutus edellyttää osallistujalta sitoutumista ja paljon työtunteja. Näistä syistä Asiatalo on valmis tulemaan vastaan, jotta voit osallistua.

Mitä minulta toivotaan?

Sinulta toivotaan intoa omaksua uutta ja mahdollisuutta raivata kalenteriisi tilaa. Pidä kuitenkin mielessä, että etäkoulutuksista tulee tallenne. Eli ihan jokaiseen etäkoulutukseen ei ole pakko osallistua.

Kaikki Adoben työtapakoulutukset

Tuntuuko siltä, että tämä etäkoulutus on muuta kuin mitä tarvitset?

Katso tästä Asiatalon muut pidemmät Adoben koulutukset. Voit myös ottaa Janneen yhteyttä alta. Näin voit keskustella, mikä etäkoulutus toimisi sinulle parhaiten.

Ilmoittaudun mukaan