Uudet työtavat käyttöön

Osaajan päivityskoulutus Adoben viimeisimpiin työtapoihin.

Tämä etäkoulutus on tarkoitettu sinulle, joka käytät Adoben ohjelmia luontevasti, ja haluat päivittää tekemisesi. 

Omaksut etäkoulutuksessa uusien ohjelmistoversioiden tehokkaat yhteiskäyttötyökalut ja kirjastojen käytön materiaalinhallinnassa.

 

Adobe Up to Date - etäkoulutuksen teemoja

Kuvankäsittely ja julkaisu

Omaksut kuvaeditorin käytön osana kuvan julkaisua (Adobe Camera RAW)

Opit kuvan uudet säilyttävät työtavat ja kuvan syvääminen tehokkaasti. Omaksut tekoälyn hyödyntämisen kuvankäsittelyssä  (Firefly). Teet kuvankäsittelyä tehokkaasti, samalla säilyttävästi.

Visuaalinen sommittelu ja piirtäminen

Otat käyttöösi tehokkaat elementtien yhdistämis- ja eroittamiskäskyt. Opit, miten asetetaan useita piirteitä piirrokseen. Lisäät työkalupakkiisi muotojen muuntamisen ja viimeistelyn säilyttävästi. Toistuvasssa työssä hyödynnät Illustratorin tyylejä. Hallitset grafiikan viemisen eri värimalleihin ja tiedostomuotoihin.

Taitto ja julkaisu

Opit hyödyntämään oletusarvoja ja taittomalleja julkaisun toteuttamisessa. Sivutaiton lisäksi omaksut leiskan rakentamisen Parent-sivun ensisijaisilla tekstikehyksillä. Jaat tiedoston kommentoitavaksi ja tuot kommentit suoraan InDesigniin.

Sähköinen julkaisu ja sosiaalinen media

Opit Brändin lisääminen ja brändimallien tallentamisen. Osaat toteuttaa animointeja ja lyhyitä videoklippejä. Käytät tekoälyä kuvasisällön tuottamisessa. 

Videon toteutus

Osaat rakentaa videoprojektin ja tuoda sinne videoleikkeitä. Tiedät, miten videota leikataan, miten siihen lisätään leikkausten siirtoja ja grafiikkaa. Osaat editoida ääntä ja lisätä videoon puheraiden (Voice Over). 

Ohjelmien yhteiset työtavat

Opit hallinnoimaan materiaalia keskitetysti Bridgen kautta. Teet töitä kirjastoilla.  Yhteiskäyttöä harjoitellaan jakamalla tiedostoja ja tekemällä yhdessä töitä samassa työtiedostossa.

Etäkoulutuksen faktat

Aloitus 6.9.2024 (pe)

Ohjelmat

Tiedot

Hinta 874 euroa (alv 0%)

Sinua opettaa asian mies

Janne Nummela on Asiatalon pääkouluttaja ja yrittäjä. Asian mies.

Jannella on kokemusta graafisen viestinnän tekijänä vuodesta 1996. Alan ohjelmistoja hän on kouluttanut vuodesta 2000 lähtien.

Jannen etäkoulutusten laadun takaa kouluttajakokemus verkossa vuodesta 2006 alkaen. Kokemusta on kertynyt sekä online-toteutuksista että valmiista verkkokoulutuksista.

Kolme tarkennusta Adobe Up to Datesta

Kenelle etäkoulutus on tarkoitettu?

Sinulle, joka osaat käyttää luontevasti Adoben ohjelmistoa. Voit olla esim. viestintävastaava, graafikko, AD tai muu ohjelmistoja työssään hyödyntävä.

Voiko halpa olla hyvää?

Kestonsa vuoksi tämä koulutus edellyttää osallistujalta sitoutumista ja paljon työtunteja. Näistä syistä Asiatalo on valmis tulemaan vastaan, jotta voit osallistua.

Mitä minulta toivotaan?

Sinulta toivotaan intoa omaksua uutta ja mahdollisuutta raivata kalenteriisi tilaa. Pidä kuitenkin mielessä, että etäkoulutuksista tulee tallenne. Eli ihan jokaiseen etäkoulutukseen ei ole pakko osallistua.

Kaikki Adoben työtapakoulutukset

Tuntuuko siltä, että tämä etäkoulutus on muuta kuin mitä tarvitset?

Katso tästä Asiatalon muut pidemmät Adoben koulutukset. Voit myös ottaa Janneen yhteyttä alta. Näin voit keskustella, mikä etäkoulutus toimisi sinulle parhaiten.

Ilmoittaudun mukaan