Metatietojen avulla tehostat arkistointiasi - Adobe Bridge

Vieläkö luotat vain muistiisi, kun selaat tiedostoja löytääksesi koneeltasi juuri haluamasi kuvat tai muun materiaalin?

Käyttämällä metasanoja ja sopivaa hakemistorakennetta teet työstäsi paljon helpompaa. Tiedonhakusi tehostamiseksi tarjoan neljän tunnin koulutusta, jossa perehdytään Adobe Bridgeen, tutustutaan tiedostojen tehokkaaseen hallintaan ja etsitään yhdessä sinun tarpeisiisi sopivin toimintamalli. Koulutus on myös toteutettavissa kahdessa istunnossa, joista jälkimmäisessä opittua vielä kerrataan ja tarkennetaan.

Koulutuksen jälkeen sinulla on hyvä ymmärrys hakusanapohjaisesta arkistoinnista ja käytössäsi työkalu sen toteuttamiseksi. Voit unohtaa turhauttavan kansioiden selaamisen ja löydät jatkossa hakemasi nopeasti ja tehokkaasti.

Teksti julkaistu LinkedInissä 24.1.2019

Teksti julkaistu LinkedInissä 24.1.2019