Asiallinen koulutus kannattaa aina

Asiatalon koulutukset ovat laadukas ja kustannustehokas tapa parantaa visuaaliseen viestintään käytettyjen ohjelmistojen osaamista. 

Koulutusten asiallisuuden takaa osaajien kokemus kouluttamisesta. Laadun varmistaa pitkä kokemus alan työtehtävistä. Kustannustehokuus tulee moninaisista tavoista toteuttaa sama koulutussisältö.  

  


Yritys

Asiatalo on turkulainen koulutusyritys, joka tarjoaa yrityksille ja yksityisille viestinnän ammattiohjelmien ja graafisen työskentelyn koulutusta. Teemme  sitä mitä koulutamme.  Liikumme tarvittaessa turuust ihan minne vaan.

Janne Nummela, asian mies

 

Ohjelmistokoulutukset

Ohjelmistokoulutuksissa keskitytään yksittäisten ohjelmistojen käyttöön. Asiatalon päätuote on Adobe CC ohjelmistojen koulutukset. Koulutuksen kohderyhmänä voivat olla ketkä vain ensimmäistä kertaa ohjelmistoa käyttävistä aina osaamistaan syventäviin ammattilaisiin asti.

 

Teemakoulutukset

Työn järkevä vaiheistaminen on tärkeä osa tehokasta työskentelyä.  Teemakoulutuksissa keskitytään laadukkaan sisällön tuottamiseen eri medioihin. Koulutuksen aikana voidaan käyttää useita eri ohjelmia.

Kouluttaudu  verkossa, ohjatusti etänä tai perinteisesti kasvokkain. Ota mukaan työkaverit tai aikatauluta vain itsellesi sopiviin palasiin.  


Asiaa Blogissa