Asiatalo kouluttaa Adobe-ohjelmistoja sekä ammatillisia työtapoja

Asiallinen koulutus maksaa itsensä takaisin

Ohjelmisto-osaamisen yhtenäistäminen on erinomainen tapa kehittää viestinnän työtapoja ja tehostaa työnkulkua, mutta opeteltujen tekniikoiden käyttöönotto omassa työssä ei välttämättä silti aina ole helppoa. Asiatalossa ongelmaan on puututtu panostamalla nopeasti omaksuttaviin koulutussisältöihin ja käytännönläheisiin harjoituksiin.

Kouluttajan kokemuksesta on hyötyä

Asiatalon yrittäjä Janne Nummela on kouluttanut yrityksiä lähes 20-vuoden ajan. Monipuolinen asiakaskunta on antanut Jannelle on erinomaisen kyvyn kohdentaa sisältö osallistujien osaamistasoon ja asiakkaan tarpeeseen.

Opi oleellinen - koulutuksen kohdentaminen kannattaa

Asiatalo tarjoaa räätälöityjä koulutuksia. Videolla Janne kertoo, miksi asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin räätälöidyt koulutukset ovat paljon tehokkaampi tapa lisätä henkilöstön todellista osaamista kuin yleisluonteiset koulutukset.

Asiatalo yrityksenä

Vuonna 2016 perustettu Asiatalo on visuaalisen viestinnän koulutuksiin ja työtapoihin erikoistunut yritys. Janne Nummela on kouluttanut graafisen viestinnän työkaluja yrityksille lähes 20 vuoden ajan ja suunnittelutyön ammatinharjoittajana hänelle on samalla kertynyt huomattava määrä käytännön kokemusta alan viimeisimpien tekniikoiden hyödyntämisestä.

Asiatalo kouluttajana

Asiatalon koulutuksille on leimallista monialaisuus ja laaja kosketuspinta alan viimeisimpiin käytäntöihin. Kouluttaudu kasvokkain, ohjatusti etänä tai verkossa. Ammattilaiselle vain paras on kyllin hyvää.


Asiaa Blogissa