Asiatalo tarjoaa asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia

Yrityksille tilaajan tarpeisiin räätälöity kontaktikoulutus on tehokkain tapa parantaa tekijöiden välistä työnkulkua ja luoda yhteisiä työtapoja. Kerran hankittua osaamista voidaan ylläpitää ja kehittää kertaavilla koulutuspäivillä, joilla voidaan perehtyä myös ohjelmistojen uusiin hyödyllisiksi havaittuihin ominaisuuksiin.

Asiatalon toteuttaman, videoidun kontaktipäivän lähtöhinta on 1280,00€  (+alv).

Yrityksille Asiatalo tarjoaa kontaktikurssien tueksi jatkuvaa käyttöoikeutta kaikkiin niihin verkkokurssien nauhoituksiin, joihin perehtymiseen asiakasyrityksissä koetaan olevan tarvetta. Osaamistason yhtenäistäminen kouluttautumalla  mahdollistaa työyhteisön yhtenäisen ja tehokkaan toimintakulttuurin. 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan juuri sinulle parhaiten soveltuvasta koulutusratkaisusta.

Koulutuspäivät videoidaan

 Asiatalon yritys- ja yhteisöasiakkailleen toteuttamat koulutuspäivät tallennetaan ja niistä koostetaan ennalta sovitun ajan käytettävissä oleva verkkokurssi, jolloin koulutuksiin osallistuneille jää mahdollisuus kerrata oppimaansa vielä myöhemmin.

Tässä nauhoituksessa käydään läpi tasomaskin muokkaaminen valintatyökaluilla.

Työnkulun kehittäminen

Asiatalo suunnittelee ja toteuttaa yritys- ja yhteisöasiakkaille sisäiseen käyttöön valmiita koulutuskokonaisuuksia, kuten perehdyttämiskoulutuksia ja toimintatapaohjeita. Asiatalon tuottamat nauhoitukset ja materiaalipankki takaavat, että henkilöstön työtavat ja yhteiset toimintamallit ovat aina tarkistettavissa.

Toteutamme myös jälleenmyyjän asiakkailleen tarjoamien ohjelmistojen ja laitteiden käyttökoulutuksia. Soveltavan osaamisen lisäksi kouluttamisen asiantuntijalla on ammatin kautta kertynyttä ymmärrystä siitä, miten asiakas voisi uutta tuotettaan hyödyntää.