Yksityistunnit, yrityskoulutukset ja avoimet etäkoulutukset löydät Asiatalosta.

Haetko helposti omaksuttavia työtapoja viestinnän toteuttamiseen. Haluatko omaksua uutta tai syventää nykyistä ohjelmisto-osaamista. Asiatalon etäkoulutuksista löydät sinulle ja tiimille sopivan ratkaisun.

Tutustu etäkoulutuksen ratkaisuihin.

Avoimet etäkoulutukset

Asiatalolla on laaja tarjonta Adoben parhaita ammattiohjelmien koulutuksia etäkoulutuksina. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan.

.

.

Yrityskohtainen etäkoulutus

Asiatalon kohdennetussa yrityskoulutuksessa omaksutaan uusia työtapoja ja opetellaan ohjelmien viimeisimmät ammatilliset työkalut.

Yksityistunnit etätoteutuksena

Asiatalon yksityistunnit ovat tehokkain vaihtoehto oppia se mitä juuri nyt tarvitset. Koulutukset toteutetaan sovitusti vaikka tunti kerrallaan.

.

Kolme asiaa Asiatalon etäkoulutuksista.

Hyvin suunniteltu etäkoulutus toimii

Ei työpäiviä, vaan 2-3 tuntia kerrallaan. Asiatalon etäkoulutukset on suunniteltu tukemaan oppimista. Sisällössä ei kiirehditä, esimerkit ja harjoitukset ovat käytännönläheisiä.

Saat omaksua uudet asiat omassa rauhassa

Etäkoulutuksen opetus nauhoitetaan. Saat käyttöoikeuden nauhoituksiin vähintään kuukauden ajaksi. Yksityistunneilla voit hankkia koulutuksen tallenteet pientä lisämaksua vastaan.

Perusteet hallitseva voi syventää osaamistaan teemoittain

Keskittymällä yhteen aihealueeseen opit hyödyntämään uutta asiaa heti järkevästi ja oikein. Valitsemalla useita teemoja saat aikaan kokonaisuuden, joka auttaa käyttämään ohjelmaa entistä monipuolisemmin

Lähetä viesti

Ota yhteyttä, niin jutellaan asiaa koulutuksista.

Omaksu opittu kertaamalla

Koulutuksen teemat nauhoitetaan ja niitä voi kerrata myöhemmin. Videot ovat paras tapa kerrata opittua ja omaksua ne tavaksi tehdä. Koulutuksen hintaan sisältyy aina vähintään kuukauden käyttöoikeus nauhoituksiin.