Asiatalon verkkokurssi on toimiva yhdistelmä tekemistä ja uuden oppimista. Verkkokurssit ja niihin liittyvät harjoitukset löydät osoitteesta asiatalo.online.

 

Klikkaamalla sivun yläpalkkiin pääset tutustumaan Asiatalon kurssitarjontaan. Mikäli löydät tarpeitasi vastaavan kurssin, sen käyttöönotto on vaivatonta. Maksutapana voit käyttää joko luottokorttia tai PayPalia.

Asiatalon kurssit on jaettu kolmeen ryhmään niiden sisällön mukaan:

Perusasiaa

Koulutukset sisältävät ohjelman käytön kannalta olennaisimman tiedon ja ne päivittyvät vain, jos kyseisen ohjelman käyttöliittymässä tai -logiikassa tapahtuu perustavaa laatua olevia muutoksia.

Lisää asiaa

Nämä koulutukset sisältävät ohjelman hyödylliseksi havaittuja ominaisuuksia laajemmin valaisevaa tietoa.

Täsmäasiaa

Aktiivisille käyttäjille suunnatuilla kursseilla perehdytään ohjelman ammattimaisessa käytössä hyödynnettäviin ominaisuuksiin ja työkaluihin. Ohjelmat kehittyvät koko ajan, joten jatkossa myös lisä- ja täsmäasian määrä tulee kasvamaan.

Videolla tutustutaan kuvan syväämiseen tasomaskilla. Nauhoitus on osa Photoshopin perusasiaa 5 teemakoulutusta.

Asiatalo kouluttaa tällä hetkellä ensisijaisesti Adobe CC -ohjelmistoja, mutta jatkossa tarkoituksenamme on tarjota asiakkaille mahdollisuutta kehittää verkossa myös muuta visuaalisen viestinnän osaamistaan. Pysyt ajan tasalla palvelussamme tapahtuvista muutoksista tilaamalla Asiatalon uutiskirjeen.

.