Asiatalo tarjoaa asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia.

Yrityksille tarpeisiin räätälöity kontaktikoulutus on tehokkain tapa parantaa henkilöiden välistä työnkulkua ja luoda yhteisiä toimintatapoja. Osaamista voidaan ylläpitää ja kehittää kertaavilla koulutuspäivillä, jolloin voidaan perehtyä myös ohjelmistopäivitysten hyödyllisiksi havaittuihin uusiin ominaisuuksiin.

Asiatalo kouluttaa Adobe CC -ohjelmistoja. Ohjelmistovalikoimaan kuuluvat kuvatyön ammattiohjelmat (ACR, Lightroom, Photoshop), visuaalisen suunnittelun ohjelmat (InDesign, Illustrator, Acrobat) ja liikkuvan kuvan ohjelmat (Premiere, After Effects, Adobe Animate). Tavoitteenamme on aina erityisesti yhteisten työtapojen ja ammattilisten työprosessien kehittäminen.

Kaikki Asiatalon koulutukset tallennetaan. Tilaaja voi hankkia jatkuvan käyttöoikeuden tallennuksiin, jotka ovat paras tapa ylläpitää yrityksen yhteistä toimintakulttuuria.

Asiatalon toteuttaman kontaktipäivän lähtöhinta on 1280,00€  (+alv). HInta sisältää 3 kk:n käyttöoikeuden kurssitallenteisiin.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan juuri sinulle parhaiten soveltuvasta koulutusratkaisusta.

Tässä nauhoituksessa käydään läpi tasomaskin muokkaaminen valintatyökaluilla.

Asiatalo auttaa palvelemaan asiakastasi

Toteutamme myös jälleenmyyjän asiakkailleen tarjoamien ohjelmistojen ja laitteiden käyttökoulutuksia. Soveltavan osaamisen lisäksi Janne Nummelalla on ammatin kautta kertynyttä ymmärrystä siitä, miten asiakas voisi uutta tuotettaan hyödyntää.