Asiatalo tarjoaa asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia.

Yhdessä opitut työtavat tekevät työstä tehokkaampaa

Tiedostojen muokkaamisesta ja jakamisesta tekijältä toiselle tulee vaivattomampaa, kun opitaan yhteiset työtavat. Myös tallennettujen tiedostojen etsiminen nopeutuu, kun arkistoinnin säännöt on yhteisesti päätetty. Asiatalon koulutusten avulla päivittäiset rutiinit saadaan kuntoon, ja tekijät voivat entistä paremmin keskittyä työhön.

Kertaus on opintojen äiti

Kaikki Asiatalon koulutukset tallennetaan. Tilaaja voi hankkia jatkuvan käyttöoikeuden tallennuksiin, jotka ovat paras tapa kerrata opittua ja ylläpitää yrityksen toimintakulttuuria.

Tässä nauhoituksessa käydään läpi tasomaskin muokkaaminen valintatyökaluilla.

Räätälöity koulutus keskittyy olennaiseen

Päivittäisessä työssä tarvitaan usein vain pientä osaa ohjelmistojen monipuolisista ominaisuuksista. Asiatalon kanssa räätälöidyissä koulutuksissa keskitytään oman työn kannalta tärkeisiin työkaluihin ja tehokkaisiin työtapoihin. 

Tätä on Asiatalon räätälöimä koulutus

SISÄLTÖ - Koulutuksen sisältö on työn tehostamisen kannalta oleellista. Koulutus keskittyy osaamistasoa kohentaviin työkaluihin.
TOTEUTUS - Aikataulu sopimuksen mukaan. Yksittäisen koulutuskerran kesto 2–8 tuntia.
KOULUTUSMATERIAALI - Asiatalon esimerkkien lisäksi koulutuksessa voidaan työstää asiakkaan omaa materiaalia.
TYÖTAPOJEN KERTAUS - Itsenäinen kertaaminen on mahdollista, koska koulutuspäivät videoidaan (käyttöoikeus 3 kk).
HINNOITTELU - Hinta alkaen 1280 (alv 0%). 

Asiatalon koulutustarjonta

Asiatalo kouluttaa Adobe CC -ohjelmistoja. Ohjelmistovalikoimaan kuuluvat kuvatyön ammattiohjelmat (ACR, Lightroom, Photoshop), visuaalisen suunnittelun ohjelmat (InDesign, Illustrator, Acrobat) ja liikkuvan kuvan ohjelmat (Premiere, After Effects, Adobe Animate). 

Yksin kouluttautujan kannatta kysyä edullisempia, joustavia toteutusmahdollisuuksia (esim. webinaarikoulutus, verkko-opetus).