Yrityskoulutuksessa omaksutte uudet työtatavat.

Yrityskoulutus pähkinänkuoressa.

 Kohdennetussa koulutuksessa asiat etenevät, energiatasot pysyvät hyvinä, koulutus on tehokasta ja opettelusta tulee omaksumista. Työtapoja kerrataan tarvittaessa tallenteista.

Mitä kohdennettu yrityskoulutus maksaa?

Kohdennettu yrityskoulutus sisältää aina kolmen kuukauden käyttöoikeuden etäkoulutusten tallenteisiin.

Koulutuksen alkaen hinta 

  • 620* euroa / 2 tuntia (alv 0%)
  • 740* euroa / 3 tuntia (alv 0%)

 

Toteutuksen hintaan vaikuttaa koulutuksen teemat ja kokonaiskesto . Osallistujamäärä vaikuttaa hintaan,  mikäli ryhmäkoko on yli viisi osallistujaa.

*Perusosaamisen tasoinen kohdennettu etäkoulutus  (yksi toteutus).

Yrityskoulutus Asiatalon tapaan

Kolme asiaa Asiatalon yrityskoulutuksista.

Joustavuus tulee toteutuksesta

Voit unohtaa valmistautumiset, poissaoloviestit ja pitkät varaukset kalenteriin. Etäopetus on täsmällinen ja aikataulutehokas tapa oppia sinulle ja muille työtovereillesi tärkeää sisältöä.

Ei koulutuspäiviä vaan -tunteja

Uuden asian opettelu on raskasta. Asiatalon teemakoulutuksiin ei käytetä koko työpäivää, vaan vain 1-3 tuntia kerrallaan, mikä pitää mielen virkeänä.

Laadukas toteutus

Koulutuksen rakenne on teemakoulutus. Pääteemojen välillä keskustellaan ja sovitaan yhteisistä työtavoista, minkä jälkeen siirrytään eteenpäin.

Tartu toimeen

Ota yhteyttä, niin jutellaan asiaa koulutuksista.

Kertaus auttaa omaksumaan

Koulutuksen teemat nauhoitetaan ja niitä voi kerrata myöhemmin. Videot ovat paras tapa kerrata opittua ja ylläpitää tekemisen yhteistä toimintakulttuuria.

Tilaukseen sisältyy kolmen kuukauden käyttöoikeus nauhoituksiin. Voit hankkia myös jatkuvan käyttöoikeuden tallennuksiin.

Yritysten kertomaa