Illustrator – peruskäyttö

Koulutuksen asialista

Piirrä itse tai muokkaa valmista vektorimuotoa. Molemmat työtavat ovat tärkeitä, kun julkaisuja toteutetaan eri alustoille ja käyttötarkoituksiin. Tässä koulutuksessa omaksut Illustratorin käytön ja työtavat joilla pystyt suunnittelemaan ohjelmalle ominaisia visuaalisia kokonaisuuksia (käyntikortit, esitteet, graafiset piirrokset).

Opit etäkoulutuksessa tärkeimmät päivittäisessä työskentelyssä tarvittavat piirtämisen ja muokkaamisen työkalut ja osaat käyttää ohjelmaa sille ominaisissa suunnittelutöissä.

Nämä (ja paljon muuta) opit piirtämisestä

  • Piirtoalustan idea ja hallinta
  • Valmiiden muotojen piirtäminen, täytön ja viivan ominaisuudet
  • Tekstin lisääminen ja muokkaus, muunto grafiikaksi
  • Piirroselementtien yhdistäminen ja erottaminen, pisteiden muokkaus
  • Piirroksen kuvioviivat ja täyttökuviot
  • Tallennusmuodot eri käyttötarkoituksiin

TALLENTEET: voit kerrata opittua etäkoulutuksen tallenteista kolmen kuukauden ajan.

TOTEUTUSTAKUU: koulutus toteutetaan aina, jos siihen on yksikin ilmoittautunut.

Etäkoulutuksen faktat

490 euroa (alv 0%)

Ilmoittaudu mukaan

Illustrator?

Adobe Illustrator on erittäin monipuolinen ammattikäyttöön tarkoitettu vekoripiirtoon tarkoitettu ohjelma, jolla on mahdollista toteuttaa visuaalista materiaalia logoista ja piirroksista mainoksiin ja bannereihin. Materiaalia voi hyödyntää monipuolisesti eri medioissa.

Adobe Illustrator antaa mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa juuri sinun tarpeisiisi sopivaa materiaalia, oli kyse sitten painotuotteista, julkaisuista tai elementeistä, joita voidaan upottaa kuviin, tuoda verkkosivuille, sijoittaa videoon ja animaatioon.