Yksityiskoulutuksen anatomia

Asiatalon yksityistunneilla keskustellaan mitä osaat, mitä kehitetään ja millainen on sinulle sopiva rytmi. Osaamisen tavoitteet ja tuntimäärä sovitaan niiden mukaan. Tämän jälkeen edetään tunti kerrallaan kohti tavoitetta. Tunnit voit varata kalenterista tai ne voidaan sopia ensimmäisen etäkoulutuksen alussa.

Erään yksityiskoulutuksen anatomia

Näin asiakkaan perusosaamista päivitettiin, kun aikaa oli käytössä kaksi kertaa kaksi tuntia.

1. kerta

Etämoikkauksen jälkeen avattiin Bridge jossa tehtiin värienhallinnan synkkaus, opeteltiin tiedostojen selaaminen ja avaaminen. Photoshopilla säädettiin kovan sekavalon kuvia säilyttävästi säätöfilttereillä ja -tasoilla. Kuvat tallennettiin muokattavina, vietiin optimoituna someen ja verkkosivuille. Keskusteltiin materiaalin hallinnasta, arkistoinnista ja jakamisesta käyttäen Adoben pilvipalveluja.

2. kerta

Etämoikat ja sitten töihin. Pelastettiin logo Indesignista Illustratoriin ja putsattuna tiedostoksi. Lisättiin firman brändivärit oletusväreihin ja tallennettiin väripaletti. Tehtiin InDesignilla mainospohja ja sen kaksi testitoteutusta. Avattiin kuva InDesignista, näyttövedostettiin ja käännettiin painoprofiiliin. Lopuksi keskusteltiin yhteistyöstä mainostoimiston kanssa ja mm. InCopyn hyödyntämisestä.

Mitä yksityistuntien jälkeen?

Intensiivisen kokonaisuuden jälkeen on hyvä ottaa hieman etäisyyttä ja rakentaa opitusta uudet rutiinit. Tämän jälkeen osaamista syvennetään tarvittaessa lisää Asiatalon yksityistunneilla. Näin työtavat kehittyvät sopivaa tahtia ja työkin tulee hoidettua.

Lue myös nämä