Etäkoulutukset toteutetaan takuulla

Asiatalo on lisännyt tarjontaansa laajan valikoiman Adoben ammattiohjelmien etäkoulutuksia. Koulutukset on suunniteltu niin, että osallistujan on mahdollista saada ammatillista osaamista tehokkaasti ja tarpeeseen kohdennetusti.

Peruskoulutuksissa otetaan ohjelman työtavat haltuun

Hyvä ammatillinen työtapa lähtee perusasioiden osaamisesta. Tämän vuoksi Asiatalon peruskoulutuksiin sisältyy aina ohjelman käyttöliittymän muokkaamiseen ja muiden peruskäyttöön liittyvien ominaisuuksien valmiit koulutusvideot. Tutustut niihin haluamaasi tahtiin.

Perusosaamisen etäkoulutuksissa keskitytään työtapojen opettelemiseen ja tekemiseen. Eli siihen varsinaiseen duunaamiseen. Jotta opiskelu on tehokasta, on yhden etäkoulutuksen kesto kolme tuntia. Erillisiä opetustilanteita peruskoulutuksiin sisältyy kolme.

Syventävä osaaminen on ohjelman hallintaa

Ohjelmiston peruskäytön hallitsevan tarve on täsmällisempi. Tämän vuoksi syventävien koulutusten sisällössä keskitytään ohjelman tiettyihin osa-alueeseen. Nämä koulutukset ovat kestoltaan kolme-yhdeksän tuntia ja paneutuvat käsiteltävään teemoihin syvällisesti.

Etäkoulutukset ovat sosiaalisia

Asiatalon etäkoulutuksissa ollaan rennosti asian äärellä: ensin moikataan, sitten heitetään tittelit nurkkaan ja nostetaan ohjelma pöydälle. Etäkoulutukset toteutetaan niin, että aiheen esittely, harjoittelu ja keskustelu vuorottelevat. Kertausta ja jaloittelutaukoja unohtamatta.

Teemojen nauhoitukset

Jotta uuden asian oppiminen ei jää koulutuspäivien varaan, saat koulutustilanteesta nauhoitetun videokirjaston katseluoikeuden kolmeksi kuukaudeksi. Näin voit rauhassa palata aiheisiin ja omaksua työtavat osaksi päivittäistä rutiinia.

Etäkoulutus toteutetaan aina

Asiatalon etäkoulutuksissa on toteutustakuu. Mikäli ilmoittaudut koulutukseen se toteutetaan. Takuulla.

Ilmoittaudu ja osallistu

Ilmoittaudu, varaa aika kalenterista ja osallistu. Kaikki tämä helposti ja joustavasti työpisteeltä.

Oppimateriaalin saat viikkoa ennen toteutuspäivää. Koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostiin tulee kutsu Zoom-työtilaan. Etäkoulutuksen jälkeen saat linkin videokirjastoon.

Näin helppoa ja joustavaa on ammattitaidon kasvattaminen. Tämän vuoksi etäkoulutus on Asiatalon avointen koulutusten normaali johon satsataan, nyt ja tulevaisuudessa.

Toteutustakuulla tietenkin.

Lue myös nämä